Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Naliczanie postów

Betros

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za ?

• Tak
      13
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dziś zauważyłem że gdy piszemy post w subforum np . Modding w Minecrafcie a mamy np. Aktywny w Minecraft 244 posty to nie dochodzi nam . Chodzi mi o to aby posty z subforum liczyły nam się do głownego działu . Co wy na to ?

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Teoretycznie modzi by widzieli wtedy ile postów ma kandydat na kida w dziale, ale czy ja wiem czy to potrzebne

Mi to tam różnicy szczególnej nie robi. Neutral z przychylnością na nie - wydaje mi się że trochę z tym roboty będzie a w sumie nie szczególnie to potrzebne

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mi się wydaje że to dobry pomysł.

Czasami jak się chce napisać aplikacje to jest limit, a może w subforach napisał ktoś dużo postów.

Tak

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

jeśli jesteś aktywny w dziale do którego starasz się dostać to Modzi zauważą Twoją aktywność. Nie idźmy na ilość, idźmy na jakość.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja jestem na tak. :)

Łatwiej by się wybierało kida do działu ;)

Ale przy wybieraniu kida moderator widzi czy dany użytkownik jest aktywny.

Opublikowano

No niby widać ale jak ktoś piszę np. w subforum po 1/2 posty dziennie w tym subforum jest duży ruch to nie raz Moderator nie zauważy twojego posta

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Naliczanie w poszczególnych działach jest wyłączane tylko po to, zeby ludzie ich specjalnie nie nabijali, no bo po co naliczanie postów w np. Publikacjach Serwerów?

Opublikowano

Ja jestem w sumie na tak.

Ale jak czasami przeglądam aplikacje na kidmoderatora np. działu Metin, to Moderatorzy nie przyjmują ludzi za to, ze widać ich tylko w 1 subforum.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zawsze o tym myślałem.

Myślę, że to dobry pomysł.

Jeśli udzielasz się w dziale FanArt ogólnie, ale najwięcej postów masz np. w zleceniach to powinno ogólnie pokazywać FA.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano
Zawsze o tym myślałem.

Myślę, że to dobry pomysł.

Jeśli udzielasz się w dziale FanArt ogólnie, ale najwięcej postów masz np. w zleceniach to powinno ogólnie pokazywać FA.

A właśnie to jest złe rozumowanie. Te posty w zleceniach mógł ktoś sobie nabić poprzez F5.

Tak samo np w Metinie, ktoś może się wypowiadać tylko w publikacjach pisząc "+ za recke".

Co za tym idzie, jak dla mnie jest to zbędne. Jeżeli nadajesz się na kida, to mod zauważy Cie nawet w tłumie.

Opublikowano

Hmm. Czy ja wiem . Tu chodzi glownie o nabijanie postow ;) . Gdyby mi tak doszlo postow z publikacji to hohoho ;) . Neutral z przychylnoscia na tak.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Tak samo np w Metinie, ktoś może się wypowiadać tylko w publikacjach pisząc "+ za recke".

Warny są za to. ;x

@top

Ja na tak, może się przydac. ;)

rydah for life

Opublikowano

Po co wy patrzycie na posty moje posty to w większości pomoc i uwagi jako moderator

a powinna być dostępna opcja aktywność

Tibia - 101 post

Ots - 60 post

Cabal - 100 post

pogaduchy - 200 post

i inne

1396292564-U784394.png
Opublikowano

A może w takich subforach jak publikacje z minecrafta wyłączyć nabijanie postów ? Bo te posty to głównie podania na White list. :/

Cześć.

Opublikowano
A może w takich subforach jak publikacje z minecrafta wyłączyć nabijanie postów ? Bo te posty to głównie podania na White list. :/

No to może u Ciebie tak jest.

Ja staram się aktywnie udzielać w każdym subforum minecraft'a, w modding najbardziej, i oczywiście w głównym też.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...